Twin Peaks Humour

Asa se numea un site unde erau stranse, acum ceva ani, niste glume tare faine facute pe seama serialului (bancuri, scenarii comice alternative, chiar si jocuri, fragmente din cartea “My Life. My tapes”– o carte extrem de simpatica, plina de umor, scrisa pe baza inregistrarilor agentului Dale Cooper). Din pacate nu le-am mai gasit, se pare ca siteul a fost lichidat (adevarul este ca aceasta descoperire s-a produs cand eram prin liceu- long time ago, in a galaxy far far away). Cred, dar nu sunt sigura, ca am scos la imprimanta pe atunci cateva pagini… voi investiga.

Umorul- un alt ingredient al serialului- care mi-a placut in mod deosebit. Bizar, parca nelalcoul lui in peisajul trist si dramatic, dar atat de revigorant.

639931134_edd3dcce4e

Stiu ca intr-un an, programul special de Revelion de pe TVR a inclus si o parodie autohtona a serialului, pentru ca isteria deja luase amploare, si oricum filmul oferea destul de mult material pentru a fi parodiat, pornind de la replici devenite celebre si intrate in limbajul uzual (“Who killed Laura Palmer?”, “The owls are not what they seem”, “There’s something in the woods o_O”), si pana la  personajele atat de bine realizate, intruchipand tipologii clare, coerente, de personalitate, normale/patologice/geniale- numai bune de parodiat pentru perfectiunea lor.

Am gasit pe un site 8 minute de hahaiala. Ce m-a bucurat a fost ca in hahaiala asta a jucat chiar Kyle McLachlan.

Filmuletul este aici

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s