Aaaaalleeeeluuuiaa!

Doamnee care esti tu la (dar si in) cureeent cu toate tehnologiile si care m-ai invrednicit pe mine, sclava Izaura, feerica in felul meu dar prea tarziu geniala, sa inteleg drumul intortocheat pe care-l face paginaaa de la mana mea preapacatoooOOOaaasaaa catre multifunctionala preaelaborata pentru creierul meu, si m-ai licurit la neuronii plapanzi ca sa inteleg ca ocolituuul e mai ortodox si mai trebuiincioooos decat dreapta care e cel mai scurt drum intre doua puncte, si tu care mi-ai dat prieteni care sa stie mai multe decat mine, care sa-mi deschida genele imbibate de rimel, ca sa vaz mai bine solutiaaa!

Si tttuu, care ai dat prostia omeneasca pe pamant care se inhama la lucruri pe care stie ca nu vreaaa sa le faca dar le face, ca de-aia-i zice ca-i prostia omeneasca, intr-o forma elaborata de servilism infantil, dar tot ttttuuu ai facut scannerul si ai dat inspiratie marilor cuceritori ai spatiului cibernetic ca sa creeze ei, pentru fraierii de mine, programe destepte ce fac ca (dincolo de cacofonie) functia OVR din Open Office (caci nu umblam cu ilegalitati) sa capete seeeenssss!

Siii in finaaaal tuuu, care ierti blasfemiile si te minunezi si tu in sinea ta de cum folosesc oamenii bruma de frumuseti pe care le-o daruiesti din preaplina ta generozitate, iti vei intoarce obrazul de la textul meu preanasol, care abuzeaza si chiar sodomizeaza dreptul la libera exprimare, si te vei face ca n-ai vazut convingandu-te pe tine t ca-s in continuare fata cummminteee..

Aaaaaammiiin!

Si intre noi fie vorba: vezi, Doamne, cata parsivenia zace-n mine? Zic Alleluia si-o dau pe Oda Bucuriei. Si nici aia serioasa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s