Lectura, promotii, reduceri

Ultima mea lectura frumoasaa, Razboiul Fluturilor, de Paul Cernat si Andrei Ungureanu, despre/cu fluturi si lumea lor, a zburatacit (fal-fal) aici:

1786815-feat

Nemira face o reducere substantiala (35%) la titlurile din colectia Suspans si lanseaza o alta provocare cititorilor, aceea de a avea curajul sa puna mana pe o carte gratis, dupa ce scriu o recenzie la una dintre cartile inscrise in aceasta colectie (9-23 martie).

Am primit acum cateva zile o carte din aceasta colectie, pe care pusesem ochii de mai mult timp dar de care nu m-am prea putut apropia, fiind putin cam condimentata la pret, “Sfarsitul lumii in Alb si Negru”. Ei, acum ea poate fi cumparata la pretul de 32, 44 ron. Persoana n-a prevazut surpriza celor de la Nemira, si oricum o cumparase din librarie- mai merita in conditiile astea sa cumperi carti altfel decat online?

0

Poliromul isi imbogateste colectia de carti la 4,99 ron, cu 18 titluri noi.

Paco Underhill – Arta de a cumpara
Amelie Nothomb – Biografia foamei
Alessandro Boffa – Esti un animal, Viskovitz
Daniel Daianu, Radu Vranceanu – Frontiere etice ale capitalismului
Arturo Perez-Reverte – Husarul
Mirela Florian, Ioana Popescu – Intre patrii. Marturii despre identitate si exil
Phil Andrews – Jurnalismul sportiv. O introducere
Luminita Rosca – Mecanisme ale propagandei in discursul de informare
Mihaela Miroiu – Nepretuitele femei
Radu Musat – Nume proprii – nume comune. Dictionar de antonomaza
Andrei Serban – O biografie
Radu Ciobotea – Reportajul interbelic romanesc
Radu Pavel Gheo – Romanii e destepti Ed. a II-a
Mihai Zamfir – Se innopteaza. Se lasa ceata
Alexandru Ecovoiu – Sigma. Ed. a II-a
Dragos Cojocaru, Oana Oprean – Spaniola pentru Spania
Georges Simenon – Spinzuratul de la Saint-Pholie
Ion Vianu – Vasiliu, foi volante

Important: daca sunt bagate (sa nu fiu chiar tractorista) incluse in aceasta promotie, nu inseamna ca aceste carti sunt slabe. Am citit trei carti cumparate cu ocazia acestei oferte, si nu am regretat.

Advertisements

4 thoughts on “Lectura, promotii, reduceri

 1. feeria says:

  Oooo, abia astept sa o citesc. Subiectul cartii m-a atras de mai mult timp (filme noir, mister, crime- da da!). Desi… e la competitie cu Dune-ul (mari si intimidante amandoua).

 2. In Romania cartile soldate nu sunt nicidecum slabe, ba de multe ori dimpotriva. Tone de carti bune sunt scoase la reducere. In calitate de cumparator ma bucur de nu mai pot! Dar intotdeauna imi lasa un gust amar cand vad “evolutia” pietei de carte, cu lucrari de mare calitate scoase la 4,9 lei (mai ales daca le-am luat la pret intreg 😦 )

 3. feeria says:

  Fiind doar in postura de cititor (tu te plimbi in acelasi timp si ca pieton si in masina, so, alta perspectiva), da, si pe mine nu poate decat sa ma bucure promotiile de genul asta.

  Insa, nu pot sa nu observ ca exista inca prejudecati legate de raportul calitate/pret, cand vine vorba de carti, un raport care n-are nici o importanta, deoarece am ajuns eu la concluzia ca nu exista, in absolut, carti slabe. Depinde de cititor, de felul in care citeste, intelege, de cum se raporteaza la carte. Un cititor bun poate scoate o carte slaba basma curata, si invers, un cititor slab poate matrasi o carte buna.

  Oricum, promotiile de genul asta sunt cu doua taisuri: scazi prea mult pretul, lasi sa se inteleaga ca nu se vand cartile alea si vrei sa “scapi” de ele. Cititorul- de fapt, nu!, cumparatorul!- ridica spranceana, circumspect. Teapa cumparatorului! 🙂 Caci cititorul ranjeste satisfacut ca si-a umplut iar biblioteca. 😀

  l.e.: Ah, da, si eu am cumparat la pret intreg (in fine, intreg – reducerea implicita pe care o am, pentru buna purtare) anumite carti, destule chiar, ca apoi sa le gasesc date la 9, 99 sau, mai frustrant, la 4,99. Rasu-plansu. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s