Costica, dormi?

In fiecare femeie exista o veverita! (Recunosc, Eu sunt o Veverita!)

Si toti barbatii vor sa doarma.

(e super simpatic, am ras copios, made my day!)

Advertisements

7 thoughts on “Costica, dormi?

 1. sorin says:

  Foarte fain, am ras cu “veverita” de ne dor falcile. Si mi-o zamburit … “Costica, nu dormi?!” πŸ™‚

 2. feeria says:

  Nu-i asa?! πŸ˜€
  Cu toate astea, repertoriul Veveritei n-a inclus si: Sunt speciala? De ce sunt speciala? Ce-ti place la mine? M-am mai ingrasat?
  (si replicile veveritoiului nauc sunt super faine!)

 3. Sau…Mai tii minte prima zi cind ne-am intalnit?Sigur?Da` unde eram? Da` ce faceam? Da` cu cine erai tu? Dar eu?Si vremea cum era?Ploua? Ningea? Si cu ce eram imbracata? Adica pardon ce culoare avea blanita? Si camara era plina oare? Costica doormi? πŸ˜€

 4. Ohoho, dac’ai sti cat ma regasesc in imagine… Si nevasta-mea m-a intrebat daca nu cumva am inregistrat-o… πŸ™‚

 5. feeria says:

  Kyo, felicitari! πŸ˜€ Aia cu “si eu cu ce eram imbracata?” e esentiala! Barbatul care stie sa raspunda la intrebarea asta, se numeste barbat cu experienta.

  Ghost, zicem noi ca-s stereotipuri, prejudecati si alte chestii menite sa ne scuze, dar pana la urma, asta-i realitatea! πŸ˜€ Si e chiar draguta realitate, atunci cand a doua zi nu trebuie sa te duci la munca.

 6. No, nu-s prejudecati. Asa am crezut si eu pana la doua luni dupa ce m-am casatorit.. Si apoi… Costicaaaaaa… Dooooormi? Si asa-mi face si acum.. Hai in pat draga, lasa calculatorul, sa dormim… Si dupa ce ma asez in pat, ea deschide televizorul.. Numai un pic, sa ma uit la fotbal… Si eu n-am treaba cu fotbalul… Pai de ce sa nu stau acum la calculator? Pai vreau sa fiu langa tine, draga… Mai zi ceva… πŸ˜›

 7. feeria says:

  E o chestie hormonala la mijloc! πŸ˜€
  Cand intra barbatul in repaos, inchide ochii si se intinde istovit in pat, in interiorul femeii au loc doua procese aproape simultane si totodata contradictorii, surprinse si de mica sceneta: “ioaaaaa, ci drag mi-i di el!! Cum sta el asa linistit!” (moment idilic, de contemplatie a frumusetii barbatului adormit, care se lasa cu o secretie masiva de progesteron, si, ca atare pupaceli pe obrajiori, pe guuuritaaa si strangeri in braaate) + nevoia de a exprima verbal lucrul asta, care face sa creasca subit testosteronul ce imprima activism veveritei, si de-aici si pana la “te deranjeaza daca citesc putin, daca dau cu aspiratorul si fac de mancare?” mai e doar un pas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s