Existentio Interogalia

Sa ma simt prost ca nu stiu, sau bine ca am atatea de aflat? O_o Comunicarea cu anumite persoane ma face sa-mi pun intrebarea asta destul de serios.

Dar mai bine poze.

723666759_9b7f9d419b_m 586778771_2dcde0ab74_m

2332044681_b6d2a2dbc7_m 2627758490_30a8a88e13_m

Fotografiile, caci sunt fotografii si nu poze, sunt realizate de ToniVC, pe care l-am descoperit prin intermediul blogului Stainless Steal Droppings (singurul blog strain pe care il rasfoiesc, parcurgandu-i fiecare articol, pentru ca imi place si ce scrie, si cum scrie si cum prezinta autorul diferite subiecte).

Am gasit fotografia cu ceasul la un articol foarte interesant, despre un martaon de lectura, care a durat 24 de ore, si la care autorul blogului, Carl V, a participat cu mare bucurie. A tinut si un jurnal al lecturilor si al impresiilor. Faina idee, desi nu neaparat in spiritul lecturilor mele, insa cu siguranta as participa si eu la o chestie de genul asta, macar din amuzament, din curiozitate.

timeclock1

Later Edit: errrm nu. Titlul e inventat.

Advertisements

8 thoughts on “Existentio Interogalia

 1. Pai toti ar trebui sa ne simtim prost ca nu stim. Eu in ultima vreme constant din ce in ce mai des ca-mi maschez nestiinta cu pseudostiinta, ca ma mint. Norocul meu e ca ma mint in domenii cu care nu voi avea prea multe legaturi in restul vietii.

 2. ipo says:

  Apropo de ceas:

  “So on I wait my whole life time for you
  I’ve searched the outside, searched inside
  For you. (…)
  You make me smash the clock and feel
  I’d rather die behind the wheel
  Time was never on my side
  So on I wait my whole lifetime…”

  [citand aprocimativ din memorie, ceva de pe Load, Metallica]

 3. feeria says:

  Krossfire, nu ma prea simt prost ca nu stiu, pentru ca e omeneste imposibil sa stii totul, iar cand ai sti totul, chiar si intr-un domeniu, sa zicem (alegem unul vast), care-ar mai fi rostul de a continua sa-l explorezi? Sau poate ca tocmai atunci te-ai opri.
  Cred ca-i si o stare interioara: uimirea.
  E drept ca azi nu prea e apreciata sinceritatea lui “Nu stiu. Imi explici tu?”. Este momentul in care, ciudat, decazi in ochii celuilalt, desi tocmai ii faceai loc sa fie si el important. 😀 Cum ai spus tu, totul porneste de la sinceritatea fata de noi insine.

  Ipo, mi-a placut ideea de “You make me smash the clock and feel”. Cand n-om mai fi disperati dupa “maine” poate vom si sti sa simtim- “azi”.

 4. feeria says:

  Exact la dezbateri tete-a-tete ma refeream. Alea “vii”, in care, daca esti un competitor, nu-ti prea permiti sa “eziti”- asta apropo de a “sti” si de a ascunde nestiinta.
  Aaaa nimic nu se compara cu expresia fetei unui om caruia-i spui “Bai, n-ai dreptate, sa-ti spun io cum sta treaba”. :)))

 5. Chiar ca sunt fotografii…Ce bine arata!

  Eu ma bucur cand mai descopar cate ceva. Cind mi se intampla, si ma minunez si eu de ce nu stiam, si ca exista solutii la indemana, ma strabate o stare de multumire si extaz 🙂

 6. feeria says:

  Da, putine lucruri se pot compara cu bucuria unei noi descoperiri- care, nu?, poate lua foarte multe forme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s