Continua, spune-mi mai multe despre mine

Cat de fain este ca, din cand in cand, sa te detasezi putin de interactiunile si contactele in care esti prins, si sa-ti observi discret interlocutorul prin ochii unui strain care remarca ceva mai mult decat zambetul fad, de complezenta, si formulele politicoase stereotipe, prin care te invita sa dialoghezi doar ca sa aiba carlige pentru a duce discutia catre: preocuparile, realizarile si planurile lui. Ce misto este sa te opreasca din drum cineva, sa te intrebe de sanatate, doar ca sa-ti povesteasca el despre sanatatea lui- care invariabil va fi mai proasta decat a ta- daca suferi de ceva- sau cu mult mai buna- daca ti-au iesit bine analizele si te bucuri de asta. Sau sa te intrebe despre ultima muzica ascultata, ultimul film vizionat, doar ca sa se porneasca sa-ti povesteasca el ce chestii super tari a vizionat si audiat in ultima perioada.

Se pare ca noi suntem pentru noi cele mai interesante persoane. Un soi de narcisism avem toti, dar presupun ca in momentul in care nu-ti poti controla compulsia autodezvaluirii de sine, indiferent cu cine te intalnesti, indiferent de profunzimea relatiei pe care o ai, e cazul sa te intrebi daca cei din jurul tau mai au si alt rol si sens deca cel de oglinda, care sa te reflecte in grandoarea si maretia ta. Mereu.

Wood2

3 thoughts on “Continua, spune-mi mai multe despre mine

  1. Faza e ca devine chiar nesanatoasa centrarea asta fixista pe propria persoana. la cat timp petrec cu mine, parca e absurd sa vreau sa fiu tot eu cu mine si intr-o relatie cu altul. Desi bazal asa e… ar trebui sa ne maturizam nitelus, sa nu ramanem la varsta de… cateva luni! 😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s