Life is so much cleaner on the page

Chroma Key- On the page

***

Riscul de a te defini (insistent) prin interese si pasiuni este sa ramai ca o pagina goala atunci cand esti mult prea obosit sa mai si scrii despre ele; si trebuie sa-mi aduc aminte in ce moment trist al existentei mele am inceput sa simt (sa cred) ca facand colectie de carti, ceaiuri, albume si bilete la concerte e mai suportabil; si mai trebuie sa retin ziua in care am atins isteria nestiind ce carte sa citesc in continuare, sau ziua in care in loc sa spun ce gandesc mi-am muscat de zor buzele. Aaaa si aia in care m-am inrosit putin cand am citit pe-un blog cuvantul “suflet”, sau cand m-am exprimat onomatopeeic (ca doar atat m-o dus inima), sau cand am sters de doua ori un comentariu care oricum era sec, plat si golit de sens, sau cand am renuntat la a citi o poezie dupa primele doua strofe. Sa fiu sarpe, sa ma lepad de piei!

***

Printre cuvinte multe vreau sa spun ca iau o pauza. Multumesc din suflet (:) ) celor care au tras cu ochiul, cu urechea la ce-am scris aici. Neasteptat, am primit comentariile cu mare bucurie chiar daca la incepu mi-am autoimpus un soi de detasare. Nu-s eu o mare … “atasata” nici dincolo de blog si nici o mare priceputa in a ma lipi de oameni (ok, nici nu ma straduiesc s-o fac), deci cu atat mai mult le multumesc celor care s-au intors. (Rahat, dupa cum ma cunosc, imi iau libertatea de a pleca doar pentru a ma intoarce, ca sa-mi demonstrez ca pot sa fac ce vreau! Cred ca de-asta-mi trebuie o noua facultate- ca sa am de unde chiuli, caci de la munca nu-mi permit. N-are nici o logica ce-am zis, but then again, pune-l pe un om sa gandeasca cu voce tare si-apoi zi-i sa-si lege gandurile! S-ar indoi de capacitatea lui de-a rationa)

11 thoughts on “Life is so much cleaner on the page

 1. “imi iau libertatea de a pleca doar pentru a ma intoarce, ca sa-mi demonstrez ca pot sa fac ce vreau!”

  it makes perfect sense to me!

  so I’ll be waiting patiently πŸ™‚

 2. feeria says:

  Xelomon, acum sunt in stadiul “daca vreau, pot sa ud si canapeaua!” πŸ˜€

  Belle, blogul tau e un drog pentru mine. Ma-omori-incet cu “pastilele” tale zilnice! (primul lucru dupa incheierea silentio stampa va fi dedicatiunea speciala. Multumesc)

 3. Eu mi-am cam luat o pauza de la tot, mai putin blog pe care-mi doresc sa-l invii.

  Ce sa spun : Have a nice break dar revino curand (macar dupa Sarbatori asa) πŸ˜›

  P.S: Chestia cu definirea prin interese si pasiuni mi se pare mai relevanta in contextul in care absolut orice inscriere undeva iti puine intrebari de tip : Cartea preferata, filmul preferata….pai daca-i o pasiune, n-ai preferati πŸ™‚

 4. feeria says:

  Abia astept concediul- deconectare totala de la tot. πŸ˜€

  Pai cum, daca pictura-i o pasiune, nu-i logic sa ai pictori, curente, stiluri preferate? Daca-i o pasiune, iti place tot, nediscrimintativ? Ori n-am inteles eu bine?

 5. ipo says:

  E de la sarbatorile astea de sfarsit de an, iti spun eu, ma apuca si pe mine cateodata dorul de duca. Ce sa zic, have a break, have a Kit Kat si have a comeback! πŸ™‚

 6. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
  you can earn additional cash every month. You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle:
  boorfe’s tips monetize your website

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s