Pregatiri pentru iesirea din iarna


Advertisements

7 thoughts on “Pregatiri pentru iesirea din iarna

 1. Irina says:

  Da… desi iubesc iarna, ma inspira si ma simt foarte bine cand ninge, parca a durat destul- sau cum mult. Cred ca de vina este si media, care prezinta catastrofal vremea din ultima vreme- cand ninge in ianuarie = vreme rea, nu-i normal; mi se pare un mod cretin de a pune problema cand esti in plin anotimp iernatic; si poate de vina-i si stilul nostru de viata, prea dependent de mijloace de transport greoaie si de cronometru.

  Oricum, abia astept sa-mi atarn la geam niste borcanase cu flori. Mi-a placut la nebunie ideea… (acum as umple niste borcanase cu zapada).

 2. Flori, flori, flori…
  Astept primavar pentru ghiocei, margaritarele si zambile 🙂

  Media e turbata, nimic nu-i bine: daca ploua – a venit potopul! daca nu ploua – vom muri de seceta. Daca ninge – iad inghetat, daca nu ninge – “specialistii anunta ca, deoarece nu a nins, anul viitor ar putea fi foarte scetos. Cum comentati efectul asupra agriculturii? Se va scumpi painea?”

 3. ipo says:

  Si matza mea asteapta primavara. Amarata n-a mai iesit mai mult de 5 minute din casa de cand a dat zapada, a naibii, parca pana anul trecut nu era vagaboanda! 🙂

 4. Vagabond sister, ma bucur ca a ajuns la tine atmosfera.

  Manole, cam cum face motanul meu. Sta tolanit, si cand si cand mai mijeste un ochi, cat sa-si dea seama cam ce-i in jurul lui. Cand se simte el bine, il inchide la loc.

  Xelomon, si toporasi, frezii, narcise, lalele, stanjenei si branduse! (ador lacramioarele).
  Corect! Media formeaza tipologia omului anxios, inchistat, hipervigilent, simtind mereu ca mediul e ostil- daca nu e vecinul, cu care intra in competitie ca sa “aiba mai mult”, este admnistratorul, care face manarii. Daca nu e ala, e clasa politica- de la noi, daca nu de la noi, e de la “ei”, daca nici aia nu-i “e bolile multe” care se abat asupra tarii, si daca nu-s nici alea, ca se dovedesc a fi niste gogomanii ordinare, e vremea… Iarna-i nasol ca-i frig, vara-i nasol ca-i cald. Primavara si Toamna sunt inundatii. Oricum o dai, omul trebuie sa fie nefericit. 😐

  Ipo, motanul meu a pus vreo trei kile pe el. 😀 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s