Not a Tim Burton movie

Nu stiu cine a facut filmul asta, de ce, cum a ajuns in cinemauri sub numele lui Burton, dar e marked cu F for Fake.

De fapt, nu stiu daca filmul a fost prost in sine, ci a fost un film de Tim Burton prost, a doua situatie fiind mai enervanta decat prima. Singurul plus evident a fost Eva Green.

Alte plusuri minore au fost ca mi-au amintit de alte trei filme, care chiar merita vazute:

 • War of the Roses– geniala faza de la final, in care amandoi- Douglas si Turner- se prabusesc in cioburi de candelabru, si-si iau adio- el, cu ultima farama de suflet, ea cu ultima picatura de venin;
 • Death becomes her– unul din singurele doua filme in care mi-a placut de foarte placuta Meryl Streep, iar Goldie Hawn e chiar simpatica, nu antipatica;
 • Urmatorul este un film foarte putin cunoscut, Cast a deadly spell– film noir, detectivi, mistere si magie. O comedie intunecata reusita.
Advertisements

5 thoughts on “Not a Tim Burton movie

 1. hihihi, cred ca m-a distrat exact acolo unde pe tine te-a enervat. te asteptai cumva la un film de cinemateca? michelle pfeiffer cu pump-gun-ul e torentiala, si pe chloe moretz as privi-o intotdeauna, cu blana sau fara.

 2. Irina says:

  Ma asteptam la un film de tim burton. Asta in primul rand. Ok, la un film bun de tim burton. Cu atmosfera si intunecimile cunoscute. Ar fi scos mult mai mult din personajul psihiatrei, de exemplu.

 3. eu m-am săturat de filmele în care Depp este măscărici. În ultima decadă, cu mici excepții, pare a se fi axat pe această tipologie. O să-l țină lumea minte așa. Spre deosebire de Depp, celălalt actor total al Hollyshitului, Rob Downey Jr a demonstrat, după recuperarea sa plină de succes, că poate fi mult mai versatil. În plus, n-ați remarcat că Depp își joacă toate rolurile cam la fel? Plicticos.

 4. feeria says:

  Eu cred ca Depp este el insusi plicticos asa… si nevasta-sa aleasa mi-a parut mereu la fel. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s